O Nama

Tridesetogodišnje iskustvo i provjerena kvaliteta.

Povijest

Osnivanje tvrtke Euro-Brod započinje 1991. godine u Slavonskom Brodu. Bez kapitala i osnovnih sredstava rada na tržištu Hrvatske, Euro-Brod počinje svoj rad s ponudom objekata čeličnih konstrukcija za različite namjene. Konstantnim ulaganjem u stručni kadar ubrzo su počeli proširivati ponudu i aktivnosti, naročito iz područja hortikulture. Tijekom godina uspješnog poslovanja i stalnog razvoja otvoreni su prodajni prostori i u Zagrebu te Dubovici.

Sadašnjost

Danas je tvrtka Euro-Brod d.o.o. vodeća za uvoz, prodaju i distribuciju poljoprivrednih repromaterijala vodećih svjetskih i europskih proizvođača na području Republike Hrvatske. Zapošljava tim stručnjaka koji čine kvalificirani, profesionalni agronomi s dugogodišnjim radnim iskustvom te potrebnom stručnošću.

Budućnost

Svojim znanjem i kompetencijama udovoljava i najzahtjevnijim klijentima. Kroz izvrsnost u usluzi i učinkovitost u opskrbi, Euro-Brod teži jačanju povjerenja i unapređenju poslovanja, kako s dosadašnjim tako i s novim partnerima i klijentima.

PARTNERI

Dugogodišnjim predanim radom uspjeli smo steći povjerenje vodećih svjetskih i europskih kompanija.

Veleprodaja

Tel: +385 (0)1 6387 551

Maloprodaja

Tel: +385 (0)1 6387 550

© 2024 EURO BROD | Sva prava pridržana.