Proizvodi

Tridesetogodišnje iskustvo i provjerena kvaliteta.
Klasmann-Deilmann vodeća je grupacija u međunarodnoj industriji supstrata s prodajnim i proizvodnim kompanijama u Europi, Aziji i Americi. U cijelom svijetu njihovi supstrati pružaju važnu osnovu za rast biljaka omogućavajući optimalan razvoj tijekom cijelog perioda uzgoja.
Ponuda različitih renomiranih proizvođača kao što su: Syngenta Flowers, Benary, Sakata, PanAm, Hem Genetics, Brandkamp.
Pöppelmann TEKU® grupacija razvija i proizvodi uzgojne i transportne posude za biljke za profesionalnu uporabu u hortikulturi. Raznolikost asortimana TEKU®, s preko 600 proizvoda u više od 2000 verzija, nudi idealno rješenje za svaku vrstu uzgoja.
BASF Nunhems nudi više od hibridnog sjemena povrća. Nudi partnerstva i rješenja usmjerena na uzgajivače, prerađivače, prehrambenu industriju s ciljem poboljšanja profitabilnosti u profesionalnoj proizvodnji povrća.

Kako bi osigurali sve potrebne tvari za kvalitetan uzgoj različitih biljnih vrsta nudimo gnojiva svjetskih proizvođača: MeMon, ICL Fertilizers i Anorel.

Čišćenje i dezinfekcija prve su faze rada i njihova kvaliteta bitno utječe na cijeli ciklus proizvodnje, stoga je važno koristiti profesionalne proizvode kao što su oni tvrtke Menno Chemie.

PARTNERI

Dugogodišnjim predanim radom uspjeli smo steći povjerenje vodećih svjetskih i europskih kompanija.

Veleprodaja

Tel: +385 (0)1 6387 551

Maloprodaja

Tel: +385 (0)1 6387 550

© 2024 EURO BROD | Sva prava pridržana.