Home O nama

O nama

Poduzeće Euro-Brod sa sjedištem u Slavonskom Brodu osnovano je teškim ratnim vremenima 1991.g. Početak rada bez kapitala i osnovnih sredstava rada na tržištu Hrvatske koje je bilo u fazi raspadanja bio je izuzetno težak. Kada su poduzeća propadala a svugdje oko nas se pucalo i rušilo mi smo počeli nuditi nove objekte; montažne čelične konstrukcije (industrijske objekte, autosalone, školske športske dvorane itd, te objekte za proizvodnju povrća i cvijeća – plastenike i staklenike. Bez dovoljno znanja i iskustva, bili smo prisiljeni zapošljavati stručne kadrove obilaziti izložbe i seminare te učiti kako bi mogli našim kupcima pružiti kvalitetnu uslugu. Ubrzo smo počeli proširivati našu ponudu i aktivnosti naročito iz područja hortikulture, a aktivnosti u području graditeljstva se smanjivala, iako smo u početku izgradili nekoliko reprezentativnih objekata u Zagrebu i Slavonskom Brodu. Tijekom 2004.g. uspijevamo osigurati svoj vlastiti prostor u Slavonskom Brodu. Istovremeno pokrećemo vlastitu proizvodnju tunelskih plastenika i objekata laganih čeličnih konstrukcija. Porastom trgovačke – zastupničke djelatnosti nužno je bilo otvoriti poslovnicu u Zagrebu što je i učinjeno 2001.g. Porastom prodaje proizvoda za cvjećarstvo otvorena je 2008.g. poslovnica u Dubovici (Ludbreg).
Danas nakon više od 20 godina uspješnog djelovanja na hrvatskom tržištu definirali smo naše glavno područje djelovanja: HORTIKULTURA

Koordiniranom suradnjom sa našim inopartnerima putem prezentacija, seminarima, stručnim posjetima domaćim i inozemnim izložbama i firmama, pojedinačnim posjetima proizvođačima od strane naših obučenih stručnjaka možemo slobodno reći da smo mnogim našim proizvođačima omogućili kvalitetnu sigurnu proizvodnju.
Poduzeće Euro Brod je danas u mogućnosti izgraditi vrhunske objekte, instalirati najmoderniju tehnologiju, snabdjeti svakog proizvođača sa svim nužnim materijalima vrhunske kvalitete te uz stručnu pomoć kako naših tako i inozemnih stručnjaka započeti bilo koju proizvodnju povrća i cvijeća.

Dugogodišnjim predanim i poštenim radom uspjeli smo steći povjerenje niz vodećih svjetskih kompanija iz naše branše:

KLASMANN & DEILMANN – supstrati , treseti
SYNGENTA FLOWERS – presadnice i sjeme cvijeća
ROVERO SYSTEMS – plastenici
POPPELMANN – posude za proizvodnju povrća i cvijeća
EVERRIS-ICL – sporootpuštajuća, granulirana i vodotopiva gnojiva
BRINKMANN – razni repromaterijal za povrtlare i cvjećare
MEMON – organska gnojiva
MENNO CHEMIE – zaštitna sredstva
METEOR SYSTEM – gateri-oluci , repromaterijal za navodnjavanje
F.V.G – folije i mreže
BRANDKAMP – presadnice cvijeća
ALWECO – sustavi za zasjenu
HORTIMAT – razna oprema za cvjećare i povrtlare

U mogućnosti smo Vam ponuditi i domaće proizvode naših tvrtki:
PETROKEMIJA – gnojiva
SAMOFORM – lonci i transportne plitice od plastike
ALATNICA MAREŠ – tegle i viseće tegle od plastike
PLASTFORM – stiroporne plitice

Nakon svega smatramo da nam se možete obratiti s povjerenjem i da možete očekivati vrhunsku uslugu i materijal jer je iza nas dvadesetogodišnje iskustvo i provjerena kvaliteta.

 

Povratak na naslovnu stranicu >>